Forside Manden bag

Manden bag

Hvem er manden bag denne side?

Mit navn er Bjarke Blach, og jeg er manden bag denne side, og jeg synes det er væsentligt at beskrive, hvad jeg tænker, der berettiger mig til at bedrive journalistik her på mentalbladet.dk.

For jeg kan ikke kalder mig uddannet journalist endnu – desværre. Men jeg hár faktisk studeret og gennemført over et år af journalistuddannelsen på Danmarks Medie -og Journalisthøjskole i Aarhus, inden jeg desværre måtte stoppe.

Og jeg måtte stoppe, fordi jeg har en psykisk sygdom, der umuliggjorde det at færdiggøre uddannelsen. Og det var og er på grund af det stress og press, man er under, som jeg desværre ikke kunne tåle samtidig med min sårbarhed. 

Men jeg er en ildsjæl, der har lært grundlaget for journalistik. Samtidig kender jeg psykiatrien og psykisk sygdom helt indefra. Så har jeg altid skrevet en del og har altid synes at journalistik og kommunikation var virkelig spændende. Og så er jeg gjort af et særligt stof, og min vilje accepterer ikke, at jeg skal kunne opnå mindre, bare fordi jeg er ramt af sygdom. Så samlet set synes jeg, at jeg fortjener din chance. Din chance for at formidle objektiv journalistik om det område, der interesserer mig allermest. Og det er derfor jeg har startet mentalbladet.dk

Jeg håber, at du vil følge med.